5 La sang reial (Antoni Rovira)

5 La sang reial (Antoni Rovira)

PVR14,00 €
0 %
14,00 €
IVA incluido, más entrega
Disponible
Plazo de envío: 5 día(s)

Descripción

Sinopsi


La segona missió del Nautilus desperta un seguit de records i emocions que la primera va deixar a mitges. Salvador, Júlia, el Dr. Saldanya i Demouche es retroben després de sis anys, decidits a resoldre els misteris que no havien pogut aclarir per la sobtada cancel·lació del projecte. Com en el passat, però, la màfia maltesa tracta d’obstaculitzar-ne la represa de les activitats sense èxit.

Des de l’illa Filfla, l’expedició ressegueix la senda de l’abzú fins a Marduk i ajunta de nou l’equip de la Universitat de Sardenya amb la reina Ereixkigal, però també amb una nova insídia; una argúcia que posarà en perill el planeta i que els exigirà una implicació absoluta per tal de mantenir la pau i l’equilibri del nostre sistema solar.

La sang reial és una novel·la d’una acció trepidant que barreja la ciència ficció amb l’actualitat més rabent amb la intenció de mig explicar, deixar al descobert o albirar de lluny un dels majors misteris de la història de la humanitat: el nostre origen extraterrestre.Biografia


Antoni Rovira i Gonzàlez (Burjassot, l’Horta Nord, 1968).

Antoni és llicenciat en filologia catalana i italiana per la Universitat de València. Des del 2009 treballa de professor de valencià en l’ensenyament secundari i, contemporàniament a l’activitat acadèmica, ha desenvolupat una activitat literària en tots els vessants possibles: com a traductor: Tirante il Bianco (IVITRA, 2007) —versió de Josep Palomero— i Il nipote dell’imperatore (IVITRA, 2009), com a escriptor: La profecia del llorer (Germania, 2013), Taller Literari I (Enkuadres, 2015), Taller Literari II (Enkuadres, 2015) i Taller Literari III (Enkuadres, 2015), El Codi Anunnaki (2019) i La Sang Reial (2023). Com a crític de literatura: l’organització dels articles i la proposta didàctica de Cròniques des de l’infern (Onada, 2013), com a entrevistador: director de la secció d’entrevistes Confessions d’un escriptor del periòdic Morvedre info (2013), director de la secció d’entrevistes Autors valencians de Burjassot Ràdio (2014) i com a promotor literari: director de la secció El conte del diumenge —en el periòdic Morvedre info i després a La Veu del País Valencià—, director de la secció cultural del llibret de la Falla La Marina (2016), coordinador del projecte Enric Valor Poliglota (IVITRA-UA, 2008) i director dels projectes De la mà d’un escriptor: IES Catral (2016-2017), De la mà d’un escriptor: IES Francesc Tàrrega (2021-2022) i De la mà d’un escriptor: IES Maria Moliner (2022-2023) i de l’aplec de poesia El vers als llavis: Homenatge a Carles Salvador (2019).