4. Jaume el de la serra
NUEVO

4. Jaume el de la serra

15,00 €
IVA incluido, más entrega
Disponible
Plazo de envío: 5 día(s)

Descripción

Biografía


Conxa Guilabert Fajardo

(Crevillent, 1965)


Realitza els estudis de Filologia Valenciana a la Universitat d’Alacant. Treballa com a professora a l’IES Macià Abela de Crevillent. Allí exerceix el càrrec de Directora. Li apassiona l’ensenyament.

Ha col·laborat a la ràdio i també a la televisió local. Ha sigut coordinadora del Llibre de la Festa de la qual va ser mantenidora, dona de l’any, i en l’actualitat presideix el Projecte d’Innovació Educativa Cova Museu de l’Espart Antonio i Matilde.

Ha escrit assajos a Crevillent Vilaweb, un dels quals M’agrada estar ací va resultar premiat al 2002 al Concurs Literari organitzat per la Tertúlia Artístico Literària El Cresol.

Ha publicat diversos relats breus a la secció del Conte del Diumenge al diari digital de Morvedre: La vocació, La visita, La mona borratxa, La dona tranquil·la, La cadira de rodes, Abracadabra...

El conte L’home invisible va ser publicat pel diari digital El Mundo, Nostàlgia, al diari Harmonia i Ave Maria al llibre Es Crevillent un tresor.

Ha publicat al Llibret de la Falla La Marina del Port de Sagunt els contes per a adults: Honorat, El Sacrilegi i 1992, volar una altra vegada, i els infantils: La rabosa del desert, El meu amic el drac, La musa Sole, Els xiquets sense veu i L’Olaia.

Participa en el projecte De la mà d’un escriptor i en el projecte de poesia coral El vers de cada dia.

És coatura de diferents assajos i estudis de cultura popular.

Al 2016 publica la novel.la Pell d’Àngel.

Al 2022 escriu el sainet Mare, vull ser marinera representat pel grup de teatre “Els teatrers”.Sinopsi


Ficció o realitat? Heroi o malvat? Francesc i Carles s’apropen a la figura del llegendari bandoler crevillentí Jaume el Barbut. Com era possible que tan sorprenent existència els hagués passat desapercebuda fins ara? I al bell mig d’esta coneixença una pluja de sentiments, de solitud, amistat, família i amor.