02 La muntanya de les nines (Víctor Soler)

02 La muntanya de les nines (Víctor Soler)

12,00 €
IVA incluido, más entrega
Disponible
Plazo de envío: 5 día(s)

Descripción

Biografia

Vìctor Soler i Tomàs va nàixer a Lloc Nou d’En Fenollet (la Costera). Va cursar la llicenciatura de Filologia Moderna a la Universitat de València. Va estar de lector al Burton Grammar School a Anglaterra. Ha estat professor d’Anglés a l’Escola Oficial d’Idiomes de València, i també professor de Lingüística Valenciana a la mateixa Escola.

Ha publicat el poemari Lilàs de ciutat (Premi Vila d’Alaquàs). Ha guanyat l’accèsit Vila de Canals amb el poemari Cant de Morella. També va rebre el Premi de Narrativa Curta “L’Encobert”, publicat per l’Ajuntament de Xàtiva, amb El cabdell del somni. Actualment ha publicat el poemari Plany per Tyris a l’editorial Germania. Ha traduït de l’anglés al català l’obra Esthétique du Mal, del nord-americà Wallace Stevens.


Sinopsis

Un bon llibre sempre ha estat una de les millors maneres de viatjar. Ja des del quasi propi origen de la literatura occidental amb el personatge homèric d’Odisseu, els fets i aventures contingudes als llibres ens han traslladat ben lluny de la nostra quotidianitat. De fet són famoses les paraules de la poeta nord-americana Emily Dickinson: “no hi ha millor fragata que un llibre per a portar-nos a milles de distància.” Eixamplant el nostre esperit en aquest viatge de paper que és La Muntanya de les Nines, a poc a poc ens endinsarem de la mà de Víctor Soler en l’univers particular de l’autor i els seus habitants i l’anirem fent nostre pàgina rere pàgina.

Roma González