01 La profecia del llorer (Antoni Rovira)

01 La profecia del llorer (Antoni Rovira)

14,00 €
IVA incluido, más entrega
Disponible
Plazo de envío: 5 día(s)

Descripción

BIOGRAFIA

Antoni Rovira i Gonzàlez (Burjassot, 1968). Establert al Port de Sagunt, Antoni és llicenciat en filologia catalana i italiana per la Universitat de València. Ha traduït a l’italià la versió reduïda del Tirant lo Blanc (2007) i El tatuatge dels apàtrides (2008), ambdues obres de Josep Palomero, però el seu treball més agosarat ha estat la coordinació del projecte «Enric Valor Poliglota» per a l’IVITRA-Universitat d’Alacant: una traducció d’11 rondalles d’Enric Valor a 10 llengües. El seu projecte de creació literària es va materialitzar el 2015 amb la publicació de 60 contes inacabats en tres aplecs, Taller Literari I, Taller Literari II i Taller Literari III per l’editorial Enkuadres. Actualment és sotsdirector de la secció «El Conte del Diumenge» del periòdic «La Veu del País Valencià» i des del 2009 és professor de valencià en l’ensenyament secundari, activitats que barreja, com a coordinador, amb dos projectes que tracten de connectar el treball dels escriptors valencians amb l’ensenyament: «De la mà d’un escriptor» i «Confessions d’un escriptor».
La profecia del llorer és el seu primer llibre de creació, ja publicat el 2013, i millorat en aquesta segona edició. Una trepidant epopeia medieval, d’intriga, aventures i misteri que s’endinsa en la nostra història i ofereix un punt de llum cabdal per entendre el perquè de tot plegat.

 

SINOPSI


La descoberta d’un antic manuscrit per dos filòlegs, Arnau i Federica, permetrà l’estudi d’un antic tresor amagat a l’Alguer, a canvi d’un arriscat viatge. A la parròquia de Montesa, s’hi afona el terra i queden al descobert les tombes de tres cavallers. Joanot de March, n’és el rector. Entre els estris trobats, hi ha una llança que desapareix misteriosament i que, més tard, és emprada en un assassinat ritual. L’inspector Noguera reobre el cas amb  intruccions precises de resoldre’l, la qual cosa l’immergirà, juntament amb Joanot i Federica, en una delirant recerca que els farà creuar els límits de la lògica, per descobrir el vessant més punyent i misteriós de la croada contra els càtars.