04. Relats d'ací i d'allà (Víctor Soler i Tomàs)

04. Relats d'ací i d'allà (Víctor Soler i Tomàs)

12,00 €
IVA incluido, más entrega
Disponible
Plazo de envío: 7 día(s)

Descripción

Biografia


Víctor Soler i Tomàs, va nàixer a Lloc Nou d’En Fenollet (la Costera). Va cursar la llicenciatura de Filologia Moderna a la Universitat de València. Va estar de lector al Burton Grammar School a Anglaterra. Ha estat professor d’Anglés a l’Escola Oficial d’Idiomes de València, i també professor de Lingüística Valenciana a la mateixa Escola.

Ha publicat el poemari Lilàs de ciutat (Premi Vila d’Alaquàs). Ha guanyat l’accèsit Vila de Canals amb el poemari Cant de Morella. També va rebre el Premi de Narrativa Curta “L’Encobert”, publicat per l’Ajuntament de Xàtiva, amb El cabdell del somni. Actualment ha publicat el poemari Plany per Tyris a l’editorial Germania. Ha traduït de l’anglés al català l’obra Esthétique du Mal, del nord-americà Wallace Stevens, i ha publicat el poemari La muntanya de les nines a l’editorial Enkuadres.


Sinopsi


Si l’acció i efecte de llegir és una de les activitats més gratificants que tenim els humans, la satisfacció és major encara, si cap, quan el text que tenim davant està en la nostra estimada llengua.
En aquesta obra podem gaudir d’una narrativa senzilla però entranyable i plena de sentiments, que el seu personatge ens anirà desgranant amb un vocabulari perfectament escollit, a mesura que passen les tres etapes de la seua vida que ací ens descriu.
Un dels trets de més relleu d’aquest text és el sentit de l’humor, o certa ironia que l’autor li dóna. És un humor soterrat que anirem descobrint en cada un dels relats.
Desitge que el lector gaudisca de la lectura d’aquests relats curts i se’n recorde sempre de quan va ser xiquet i jove també.


Pepa Martínez i Albert