03 El codi Anunnaki (Antoni Rovira)

03 El codi Anunnaki (Antoni Rovira)

12,00 €
IVA incluido, más entrega
Disponible
Plazo de envío: 5 día(s)

Descripción

Biografia

Antoni Rovira (Burjassot, 1968). Establert al Port de Sagunt, Antoni és llicenciat en filologia catalana i italiana per la Universitat de València. Ha traduït a l’italià la versió reduïda del Tirant lo Blanc (2007) i El tatuatge dels apàtrides (2008), ambdues obres de Josep Palomero, però el seu treball més agosarat ha estat la coordinació del projecte Enric Valor Poliglota per a l’IVITRA-Universitat d’Alacant: una traducció d’11 rondalles d’Enric Valor a 10 llengües. El seu projecte de creació literària es va materialitzar el 2015 amb la publicació de 60 contes inacabats en tres aplecs, Taller Literari I, Taller Literari II i Taller Literari III per l’editorial Enkuadres. Actualment és sotsdirector de la secció El Conte del Diumenge del periòdic La Veu del País Valencià i des del 2009 és professor de valencià en l’ensenyament secundari, activitats que barreja, com a coordinador, amb tres projectes que tracten de connectar el treball dels escriptors valencians amb l’ensenyament: De la mà d’un escriptor, Confessions d’un escriptor i El vers als llavis.

 

 

Sinopsi

La sobtada mort del doctor Renzo Montegrossi, uns dies abans d’engegar una recerca subaquàtica en les immediacions del temple de Mnjandra (Malta) que pretenia aprofundir en l’origen dels primers habitants de l’illa, marca un abans i un després en els projectes de recerca de la Universitat de Sardenya. Trenta anys més tard, el cap de departament d’Antropologia Evolutiva, Emili Saldanya, reprén la recerca del dr. Montegrossi amb més mitjans, més novetats tecnològiques i amb el suport de Júlia Làquesis, una eminent antropòloga acabada de llicenciar-se, i Salvador Borràs, un infermer i filòleg especialitzat en l’obra de Dant Alighieri, afeccionat a la fotografia i a les explicacions alternatives als misteris de la Història. el primer llibre de creació, ja publicat el 2013, i reeditat el 2017. Una epopeia medieval, d’intriga i misteri.

En EL CODI ANUNNAKI, el dr. Emili Saldanya, el dr. Marcel Demouche, l’antropòloga Júlia Làquesis i el filòleg Salvador Borràs s’endinsen en alguns dels misteris que envolten l’origen de l’ésser humà. Una recerca irreverent i arriscada que esdevindrà una trepidant aventura.