02 Pell d'Àngel (Conxa Guilabert Fajardo)

02 Pell d'Àngel (Conxa Guilabert Fajardo)

12,00 €
IVA incluido, más entrega
Disponible
Plazo de envío: 5 día(s)

Descripción

Sinopsis

La Martina, una escriptora sense escrúpols i amb una crisi d’imaginació, decideix plagiar la vida d’un jove a qui coneix per casualitat. No comptava però amb la complexa existència que s’amagava darrere d’aquells misteriosos ulls. La Martina descobrirà una sorprenent història de lluita i superació que canviarà irremeiablement la seua existència.

 

Biografia

Conxa Guilabert Fajardo (Crevillent, 1965)

Realitza els estudis de Filologia Valenciana a la Universitat d’Alacant. Treballa com a professora de Llengua i Literatura Valenciana a l’IES Macià Abela de Crevillent. Allí exerceix el càrrec de Vicedirectora. Li apassionà el món de l’ensenyament.

Ha col·laborat en la ràdio i també a Telecrevillent on actualment participa a una tertúlia de dones que tracta temes d’actualitat. Ha escrit assajos d’opinió per a Crevillent Vilaweb, un dels quals M’agrada estar ací va resultar premiat al Concurs Literari organitzat per la Tertúlia Artístico Literària El Cresol.

Ha publicat diversos relats breus a la secció del Conte del Diumenge al Diari digital de Morvedre: L’home invisible, La cadira de rodes, Ave Maria.

També ha publicat als Llibrets de Falles del Port de Sagunt: El sacrilegi i La rabosa del desert. I a la revista Harmonia: Nostàlgia.

Ha participat en diferents treballs d’investigació de temàtica variada: gastronomia, jocs populars i rondalles. Ha realitzat un estudi d’investigació de l’origen d’algunes indústries i comerços locals.

Participa activament a la Festa de Moros i Cristians, de la qual ha sigut mantenidora. En l’actualitat coordina la comissió de redacció del Llibre de la Festa.